Online Coaching

Uanset om du elsker vores 1:1 online forløb, bliver motiveret af at sidde med til vores online seminarer, eller finder inspiration i at lytte til interviews og personlige fortællinger, så er du på det rette sted.

Coaching Online

Fleksibelt og personligt 1:1 online coaching forløb skræddersyet til dig.

Live Seminars

Del, lyt og lær fra andre på vores fælles online seminar, hvor vi både arbejder ud fra en struktur, men også har plads til fleksibilitet og refleksion.

Podcasts

Rigtige mennesker. Rigtige oplevelser. Lyt til interviews og fortællinger fra den virkelige verden. Følg vores Podcast på alle større platforme.

Velkommen. Jeg er Mads Overgaard-Eriksson.

Indehaver/Founder

For ti år siden stod jeg pludseligt op ved en skillevej. Utilfreds med mit job, mine personlige relationer og min overvægtige og utrænede krop, følte jeg, at jeg havde nået bunden. Hvordan kunne det ske? Jeg indså, at jeg havde tilladt mit liv bare at gå sin egen gang. Og så havde jeg et tilfældigt møde med en professionel coach, som stadig er min mentor den dag i dag, og jeg indså, at en ny begyndelse faktisk var mulig. Jeg havde bare brug for hjælp til at lære, hvordan jeg kunne tage kontrol over mit liv, sætte mål og få det til at ske.

Dette wake up call sendte mig på vejen til at etablere en dynamisk coaching-service. Vi har et fantastisk team af specialister, der vil kunne udfordre og motivere dig til at være den bedste version af dig selv og opnå dine mål.

Hvis du føler, at du ikke har opnået dit fulde potentiale, at du kunne opnå så meget mere både karrieremæssigt og med hensyn til personlige mål, så lad os hjælpe dig. Ring til os for en gratis konsultation og en uforpligtende gennemgang af, hvad du gerne vil opnå i dit liv. Du vil blive overrasket over, hvad du vil opdage!

Ring nu eller udfyld vores kontaktformular.

Tag del i vores fællesskab

Vi har hjulper tusindevis af mennsker med at identificere og nå deres mål!

Tag ansvar og lad os hjælpe og inspirere dig til at ændre dit liv.

Tag dit liv til det næste niveau med vores Online Coaching.

Livslang adgang

Bliv medlem  nu og få Livslang adgang til vores online kurser, masterclass kurser og motiverende videoer. Tilmeld dig en gratis prøveperiode nu.

Ugentlige lektioner

Vores anerkendte trænere udvikler nye kurser og materiale, som du kan lære af og udfordres af. Prøv et kursus gratis.

Kommende Live Seminarer

Oplev vores Coaches LIVE – opdag dine færdigheder, lås op for nøgler til at booste din virksomhed eller genantænd lidenskaben i dit forhold, blandt så meget mere. Uanset hvad du søger, kan vores Kursus- og Eventkoordinator guide dig til at finde et live seminar, der vil glæde dig, inspirere og motivere dig til at være den  bedste version af dig selv. Ring eller send en e-mail nu for at tale med os om dine behov og aspirationer.

Your Title Goes Here

Du har hjulpet mig med at opdage, hvad jeg virkelig er lavet af. Med din hjælp har jeg sat nye standarder for mig selv, og jeg har taget min virksomhed og mit liv til et helt nyt niveau! Tom W.

Your Title Goes Here

Du har hjulpet mig med at opdage, hvad jeg virkelig er lavet af. Med din hjælp har jeg sat nye standarder for mig selv, og jeg har taget min virksomhed og mit liv til et helt nyt niveau!

online Resources

Medlemmer

Vi hjælper dig med at kunne træffe de rigtige valg.

Mød Holdet

Vores coaches står klar til at hjælpe dig med at, lære, blive inspireret og opnå dine mål. 

Steven Chansky

Steven Chansky

Business Coach

A gold medal winning, record breaking track and field athlete, Jenny knows all about setting goals and reaching them regardless of the obstacles in the path. Read more to see what she can do for you.

Jenny Mason

Jenny Mason

Life Coach

A gold medal winning, record breaking track and field athlete, Jenny knows all about setting goals and reaching them regardless of the obstacles in the path. Read more to see what she can do for you.

Adam Davids

Adam Davids

Health Coach

A gold medal winning, record breaking track and field athlete, Jenny knows all about setting goals and reaching them regardless of the obstacles in the path. Read more to see what she can do for you.

Lyt til vores Podcast

Lyt med når vi sender dybdegående interviews og diskussioner om en bred vifte af emner inden for livs- og karriererådgivning.

Guide to Goal Setting

Uden handling vil visioner forblive netop det – visioner eller drømme. At etablere mål og nedskrive dem med blæk kan læres. Tjek denne introduktion til målsætning med gæsten William T. Guide til målsætning. 

 

Fordøjelsessundhed og Grøntsager

Vi taler med Dr Helen om fordøjelsessundhed og vigtigheden af at få nok grøntsager i din kost. Lyt med for at lære, hvordan grøntsager påvirker din generelle sundhed, og hvorfor de også er vigtige for dit mentale helbred. 

 

Sælg med selvtillid.

Boost din selvtillid og overvind dine frygt med. Opdag værdifulde ressourcer til at forbedre dine evner inden for selv-markedsføring, om det er til jobsamtaler eller til at tiltrække nye kunder og vækste din virksomhed. Tag det første skridt mod succes i dag.

 

Anbefaling!

Tony Robbins podcast med Dr. Cheryl Fraser om hvordan man skaber et ekstraordinært forhold med passion. Find den her.