Hosting i særklasse

Hos Digitales kan du regne med at hastighed og sikkerhed er i topform

 

Når vi hoster dit website, får du det placeret på verdens hurtigste og sikreste platform. Alle filer ligger som standard hos google, samt over 500 Cloudflare eller Amazon AWS Cloudfront edge lokationer placeret taktisk over hele kloden. Det betyder, at uanset, hvor din bruger befinder sig, tilgår denne sitet lokalt. En bruger i Danmark tilgår således websitet i Skandinavien, mens en bruger i USA tilgår det i USA. Det betyder høj hastighed og større driftssikkerhed. Skulle en edge lokation gå ned, er siden blot tilgængelig på en anden datalokation. 

Hvad er fordelene ved Cloudflare sikkerhedsløsning? Cloudflare tilbyder flere sikkerhedslag, herunder DNSSEC, Cloud WAF og Rate Limiting. Disse funktioner beskytter dit websted mod en lang række trusler, herunder DNS-spoofing, SQL-injektion, cross-site scripting, DDoS-angreb og ondsindet trafik.

 

Ydeevne

Powered By Google Cloud

Vi kører vores tjeneste på Google Cloud, som garanterer premium tilgængelighed og pålidelighed og et af de hurtigste netværk derude. Vi bruger distribueret SSD-lagring til flere redundanser.

Super Caching Technology

Alle hostede websteder bliver cachelagret, hvilket forbedrer deres ydeevne op til 5 gange! Vi cacher både deres statiske ressourcer og det dynamiske PHP-output. 

Nye teknologier

Vi er konsekvent blandt de første til at integrere og tilbyde de nyeste hastighedsteknologier såsom de nyeste PHP-versioner, de hurtigste kompressionsalgoritmer som Brotli og meget mere.

Ultrahurtig PHP Setup

Vi bruger en brugerdefineret PHP-opsætning, der skærer TTFB (tid til første byte) ned og gør det overordnede ressourceforbrug mere effektivt, for i sidste ende at lade dine websider indlæses 30 % hurtigere sammenlignet med standard PHP-opsætninger.

Brugerdefineret MySQL-opsætning

Vores MySQL-opsætning giver mulighed for, at et stort antal anmodninger kan behandles samtidigt og håndterer mesterligt tunge forespørgsler, så dine hjemmesider indlæses hurtigt selv under høj belastning.

Top WordPress ydeevne

Til WordPress-sider bruger vi et kraftfuldt plugin, der giver dig kontrol over servermiljøet og forskellige front-end-optimeringer for at få dit websted til at køre væsentligt hurtigere.

Sikkerhed

Smart WAF

ores dedikerede sikkerhedsteam holder øje med nye trusler og udnyttelser og skriver smarte firewall-regler for at beskytte vores hostingmiljø og websteder mod kendte hacks og brud.

AI anti-bot

Vores smarte AI-system blokerer mellem 500.000 og 2 millioner brute-force-forsøg i timen og stopper ondsindet trafik, før den når vores kunders websteder.

24/7 serverovervågning

Ud over vores internt udviklede overvågningssystem, der tjekker serverstatus hvert 0,5 sek., har vi vores Sys Admins klar 24/7 til at forhindre problemer og anvende øjeblikkelige rettelser.

Distribuerede sikkerhedskopier

Vores backups er fordelt på tværs af forskellige geografiske lokationer. I tilfælde af en katastrofe kan systemet gendanne store mængder data hurtigt for at drive dit websted selv på en server på et andet kontinent.

WordPress sikkerhed

Til WordPress-websteder bruger vi et særligt  plugin, der styrker websitets sikkerhed mod de mest udnyttede loginformer til mere avancerede angreb.

SSL inkluderet

Hos Digitales får du automatisk et Let’s Encrypt SSL certifikat til styrke sikkerheden og samtidig vise både brugere og søgemaskiner at dit website er sikkert for dem at besøge.

Del din betaling i 

4

Rater over et år

Hos Digitales støtter vi op

om små erhvervsdrivende, de nystartede og dem der driver fritids og hobby virksomheder. Derfor kan du hos os, dele din betaling op i 4 rater  fordelt henover et år.

Vores gebyr for dette er på kun 399,- kroner.

Chat med en ekspert

 

Brug vores chatfunktion til at komme i kontakt med en konsulent.

Vi kan på chatten besvare de fleste spørgsmål. Hvis ikke, så vender vi naturligvis tilbage på e-mail med et svar til dig.